3 voordelen vervoer uitbesteden

Waarom vervoer uitbesteden?

3 voordelen van vervoer uitbesteden

Transport en logistiek zijn belangrijke onderdelen van uw bedrijfsactiviteiten. Heeft u op dit moment een eigen concept voor binnenlands vervoer? Dan weet u hier alles van. Toch is het interessant om te kijken wat het oplevert om uw vervoer – geheel of gedeeltelijk – uit te besteden. Uiteraard zónder concessies te doen aan de kwaliteit van uw processen en de dienstverlening aan uw klant.

Van der Linden uit Hillegom ontwikkelde een compleet serviceconcept voor binnenlands vervoer. Hiermee combineert u de zekerheid van eigen vervoer met de voordelen van uitbesteden aan een ervaren en betrouwbare parter. Wij noemen het Dedicated Delivery.

Wat levert vervoer uitbesteden op?

  • Verbeterde liquiditeitspositie

Kiest u voor Dedicated Delivery? Dan nemen wij uw vrachtauto’s over en komen uw chauffeurs bij ons in dienst. Uw werkzaamheden gaan door zoals u gewend bent zónder de loonkosten voor uw personeel. Ook de investeringen die nodig zijn voor het onderhouden of uitbreiden van uw wagenpark hoeft u niet meer in uw begroting op te nemen.

  • Kostenbesparing

Welke mogelijkheden heeft u om te besparen op uw transportkosten? Met meer dan 100 jaar vervoerservaring zorgen wij ervoor dat u kansen en mogelijkheden optimaal benut. Kostenbeheersing is een van de pijlers van Dedicated Delivery. Daarnaast krijgt u van ons volledig inzicht in de kosten die wij voor u maken. U ontvangt regelmatig een dashboard dat we samenstellen op basis van uw informatiebehoefte.

  • Meer flexibiliteit

Heeft u onverwacht pieken in uw transportvolume? Dan kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor extra vrachtauto’s en chauffeurs. U heeft hier verder geen omkijken naar en heeft uw handen vrij voor andere zaken.

 

uitbesteden vervoer - Van der Linden

Vervoer uitbesteden met vertrouwen

De voordelen van vervoer uitbesteden zijn duidelijk. Maar u kunt hier alleen van profiteren wanneer u samenwerkt met een betrouwbare partner. Daarom staat vertrouwen centraal bij alles wat we voor u doen.

Samen met u maken we afspraken over afleverhandelingen. Wij bieden maatwerk in afleveren. Natuurlijk gaan we zorgvuldig te werk en steken we onze handen uit de mouwen als er meer nodig is. Uw klanten ervaren geen verschil tussen eigen vervoer of Dedicated Delivery  – vervoer in uw eigen huisstijl. Natuurlijk houden we u op de hoogte van zaken die we waarnemen bij uw afleverpunten. Onze chauffeurs zijn uw ogen en oren en praten u bij na afloop van hun rit.

Meer weten over Dedicated Delivery?

Bent u benieuwd wat vervoer uitbesteden voor uw bedrijf betekent? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismaking. Wij komen graag bij u langs om te bespreken waar u tegenaan loopt en wat de mogelijkheden zijn. Wilt u Dedicated Delivery uitproberen? Ook dit is mogelijk. In de vakantieperiode bijvoorbeeld of in andere situaties waarin u tijdelijk extra capaciteit nodig heeft.

 

Call Now Button