Dedicated Delivery

De voordelen van eigen transport zonder investeren in personeel en wagenpark

Organiseert u het vervoer van uw goederen in eigen beheer? Overweegt u om dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden? Maak dan kennis met Dedicated Delivery: een compleet serviceconcept voor binnenlands vervoer van kwetsbare en hoogwaardige goederen.

Vervoer in uw huisstijl

Wij vervoeren uw goederen met vrachtauto’s in uw eigen huisstijl. Uw zichtbaarheid op de weg blijft hiermee behouden. Onze chauffeurs dragen herkenbare bedrijskleding met uw logo en bedrijfsnaam.

Meer informatie

Maatwerk in afleveren

Dedicated Delivery gaat verder dan vracht afleveren bij de deur. Het begint waar traditioneel vervoer ophoudt. Wat is er nodig om de geleverde goederen zo snel mogelijk te verwerken?

Meer informatie

Kostenbeheersing

Wanneer u kiest voor Dedicated Delivery nemen wij uw vrachtwagens over. Uw chauffeurs komen bij Van der Linden in dienst. Hierdoor verlaagt u uw loonkosten en sociale lasten. En u hoeft niet langer te investeren in uw wagenpark. Dit heeft een positieve invloed op uw bedrijfsresultaat.

Meer informatie
Van Der Linden Hillegom

‘Dedicated Delivery biedt alle voordelen van een eigen vervoersconcept zonder investeringen in personeel en wagenpark. In alles wat we bij Van der Linden doen staan de wensen én het vertrouwen van de klant centraal.’

 

Ard van der Linden

Toegevoegde waarde

De voordelen van een eigen vervoersconcept zónder investeringen in eigen personeel en wagenpark maar wel met behoud van de regie als het om de uitvoering gaat. Dat is waar Dedicated Delivery voor staat.

Voordelen van Dedicated Delivery

  • Vracht op de gewenste tijd op de gewenste plaats
  • Flexibiliteit als het om volume gaat
  • Geen investeringen in eigen personeel en wagenpark
  • Maatwerk in afleverhandelingen
  • Focus op kostenbeheersing

Hoe werkt Dedicated Delivery in de praktijk?

Bij Van der Linden draait het in alle opzichten
om uw wensen.

Op basis van uw planning vervoeren onze chauffeurs uw goederen naar magazijnen, filialen en andere afleverpunten. Samen maken we afspraken over de benodigde afleverhandelingen. Vrachtwagens en bedrijfskleding zijn uitgevoerd in uw huisstijl.

Referenties

Bent u benieuwd wat Dedicated Delivery voor uw bedrijf betekent?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Call Now Button