Dedicated Delivery

Focus op Kostenbeheersing

Wanneer u kiest voor Dedicated Delivery nemen wij uw vrachtwagens over. Uw chauffeurs komen bij Van der Linden in dienst. Hierdoor verlaagt u uw loonkosten en sociale lasten. En u hoeft niet langer te investeren in uw wagenpark. Dit heeft een positieve invloed op uw bedrijfsresultaat.

Van Der Linden Hillegom

‘Bij Van der Linden denken we actief mee over mogelijkheden om kosten te besparen. Ook krijgen onze klanten regelmatig een overzicht waarmee ze in één oogopslag zien hoe de kosten zijn opgebouwd en wat de werkelijke uitgaven zijn ten opzichte van het budget.’

 

Alex – Planning

Inzicht in de kosten

Vervoer is en blijft een aanzienlijke kostenpost. Gaat u over op Dedicated Delivery? Dan houden we nauwlettend in de gaten welke kosten we voor u maken en krijgt u inzage in deze informatie.

Dashboard

U ontvangt regelmatig een rapportage met alle kerncijfers rond het vervoer dat we voor u verzorgen. Wat is er gebudgetteerd en wat zijn de werkelijke kosten? Nauwkeurig tot op artikelniveau. Zaken als budgettering, kostprijsberekening en strategisch overleg worden met dit referentiedocument een stuk eenvoudiger.

vanderlinden_hillegom_002k

Kosten besparen

Hoe kunnen we vervoeren en afleveren nog efficiënter maken en eventueel kosten besparen? Binnen Van der Linden hebben we veel verstand van voertuigtechniek en kostenbeheersing. Dit stelt ons in staat om mogelijkheden te zien en optimaal te benutten.

Referenties

Bent u benieuwd hoe wat Dedicated Delivery in financieel opzicht voor uw bedrijf betekent?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Call Now Button