Dedicated Delivery

Maatwerk in afleveren

Dedicated Delivery gaat verder dan vracht afleveren bij de deur. Het begint waar traditioneel vervoer ophoudt. Wat is er nodig om de geleverde goederen zo snel mogelijk te verwerken? Op basis van gemaakte afspraken plaatsen onze chauffeurs uw producten bij de lopende band of elders. Onze wagens zijn voorzien van de juiste middelen om afleverhandelingen zorgvuldig te verrichten.

vanderlinden_hillegom_erik_2

‘Onze klanten hebben vaak speciale wensen als het om afleveren gaat. Bij Van der Linden voeren we die wensen uit en maken we het de klant zo makkelijk mogelijk. We steken graag de handen uit de mouwen. Op verzoek van de klant brengen we de vracht tot aan de lopende band.’

 

Eric – Chauffeur

Hands-on dienstverlening

Controleren of de vracht in goede staat is. Natellen of het aantal geleverde goederen klopt. Voor chauffeurs van Van der Linden is dit een standaard onderdeel van de werkzaamheden. Is er meer nodig? Dan kunt u rekenen op onze chauffeurs. Dedicated Delievery staat voor hands-on dienstverlening in vervoeren en afleveren.

Vinger aan de pols

Dedicated Delivery wordt verzorgd door een vast team van goed ingewerkte chauffeurs. Per opdrachtgever en zelfs per rit bekijken we welke chauffeur het meest geschikt is. Met u onderhouden we nauw contact over de kwaliteit van het geleverde werk. Nakomen van afspraken en communicatie zijn hierbij belangrijke criteria. Operationele zaken worden direct opgepakt.

vanderlinden_hillegom_002k

Uw ogen en oren

Uw chauffeurs zijn uw oren en ogen

Constateren zij zaken op uw afleverlocaties die relevant zijn voor uw bedrijfsvoering? Dan informeren zij u hierover na afloop van hun rit. Zo blijft u op de hoogte van wat er speelt.

Referenties

Wilt u weten hoe wij onze dienstverlening op uw wensen afstemmen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Call Now Button