Dedicated Delivery

Vervoer in uw huisstijl

Uw eigen vervoersconcept of Dedicated Delivery van Van der Linden? Op het eerste gezicht is er geen verschil. Wij vervoeren uw goederen met vrachtauto’s in uw eigen huisstijl. Uw zichtbaarheid op de weg blijft hiermee behouden. Onze chauffeurs dragen herkenbare bedrijskleding met uw logo en bedrijfsnaam.

Bedrijfscultuur & huisstijl

Huisstijl heeft ook betrekking op bedrijfscultuur

Hoe bent u gewend om te communiceren en samen te werken met uw afnemers of werknemers op locatie? De ene chauffeur past hier beter bij dan de andere. Daarom bekijken we zo goed mogelijk wat de beste match is per opdrachtgever of zelfs per afleveradres.

Aanzienlijke kostenbesparing

Kiest u voor Dedicated Delivery? Dan nemen wij uw vrachtwagens over. Uw personeel komt direct bij bij Van der Linden in dienst. Dit betekent voor u een aanzienlijke kostenbesparing. Benieuwd naar meer voordelen van Dedicated Delivery? Klik op onderstaande button.

Uw wensen centraal

Afleveren doen we op basis van uw wensen. Uw afnemers of werknemers in winkels en magazijnen krijgen de service die ze gewend zijn als u overgaat op Dedicated Delivery. Ook als er extra handelingen gewenst zijn steken onze chauffeurs hun handen uit de mouwen.

vanderlinden_hillegom_rene_4

‘Bij Van der Linden rijden we met vrachtwagens in de huisstijl van de klant. Als chauffeur draag ik ook bedrijfskleding met de naam en het logo van de opdrachtgever. Daarnaast pas ik me aan, aan de wensen en de gewoontes van het bedrijf. Ik ben in dienst bij Van der Linden maar richt me volledig op de klant.’

 

René – chauffeur

Referenties

Bent u benieuwd wat een overstap naar Dedicated Delivery
voor uw bedrijf betekent?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Call Now Button