Van der Linden

Al meer dan 100 jaar voegen we waarde toe
aan uw transport

Vervoeren en afleveren zijn belangrijke en kostbare logistieke processen. Werkzaamheden op dit gebied besteedt u niet uit aan de eerste de beste partij. Daar is vertrouwen voor nodig. Binnen Van der Linden is vertrouwen dan ook een belangrijke kernwaarde.

Dedicated Delivery

U behoudt de regie.

Al meer dan 100 jaar voegen we waarde toe aan uw transport. Gaan we verder dan simpelweg afleveren bij de voordeur. Onze kennis, ervaring en hands-on benadering vindt u terug in ‘Dedicated Delivery’. Een compleet serviceconcept voor uw binnenlands vervoer. Binnen dit concept staan uw wensen centraal. U behoudt de regie.

Voordelen van eigen vervoersafdeling

Van der Linden richt zich op bedrijven in de Randstad met een eigen concept voor binnenlands vervoer die overwegen om dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Wij bieden u de voordelen van een eigen vervoersafdeling zonder investeringen in personeel en wagenpark. Dedicated Delivery is bij uitstek geschikt voor het vervoer van hoogwaardige en kwetsbare goederen.

Dienstverlening
met hoofdletter

Kleinschaligheid en een regionale focus zorgen ervoor dat wij slagvaardig zijn. Ook als u onverwacht met pieken in uw volume te maken krijgt. Bij Van der Linden zetten we in op dienstverlening. Met een team van 25 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat uw goederen van A naar B gaan. Zorgvuldig, efficiënt en op basis van uw planning en wensen.

vanderlinden_hillegom_004k

Lean & Green keurmerk

Binnen Van der Linden doen we er alles aan
om brandstofverbruik en CO2-uitstoot
te verminderen.

Bij de aanschaf van nieuwe voertuigen bijvoorbeeld kijken we kritisch naar het verbruik. Onze chauffeurs zijn thuis in brandstofbesparend rijden. Ook met efficiënte routeplanning en laadmethodes beperken we het aantal gereden kilometers.

Dankzij brandstofbesparende maatregelen en de resultaten die we hiermee behalen mogen wij het Lean & Green-keurmerk voeren. Nog een goede reden om kennis te maken met Van der Linden.

Ons team

Maak kennis met het team van Van der Linden

 • Ard van der Linden
  Ard van der Linden Directeur
 • Peter van der Linden
  Peter van der Linden Planning
 • Alex van Delft
  Alex van Delft Planning
 • Monika de Groot
  Monika de Groot Administratie

Betrokken chauffeurs

“Vervolgens stap ik met een glimlach weer in de vrachtwagen…”

vanderlinden_hillegom_maurits_2

Ik werk inmiddels meer dan 20 jaar bij Van Der Linden. Het werk is veelzijdig en afwisselend. Ik ben begonnen bij de bezorging aan huis, ik heb ’s nachts bloemen gereden van kwekers naar de veiling en daarna lange tijd de bevoorrading gedaan bij de winkels van een wit- en bruingoed keten. Nu rijd ik alweer geruime tijd voor de Vegro.

 

Onze klanten hebben vaak speciale wensen en deze voer ik graag uit. Ik denk mee en maak het de klant zo gemakkelijk mogelijk. Het geeft voldoening als de klant tevreden is over de aflevering van goederen.

 

Maus – Chauffeur

Bent u benieuwd wat Dedicated Delivery voor uw bedrijf betekent?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Call Now Button