Uitbesteden vervoer

Voordelen van uitbesteden vervoer

De voordelen van uitbesteden vervoer zijn zeker de moeite waard om eens nader te bekijken. Ieder soort transport heeft zijn eigen specifieke aandachtspunten waar aandacht en oplettendheid mee gepaard gaan. Zodra een opdrachtgever de voordelen ziet van uitbesteden aan Van der Linden komt het vertrouwen om de hoek kijken. Wanneer er wordt besloten om daadwerkelijk uit te besteden moet de opdrachtgever overtuigd zijn dat hij een betrouwbare vervoerder als Van der Linden in de arm heeft genomen.

Als geen ander weet Van der Linden wat het betekent als een opdrachtgever het vertrouwen heeft gegeven om zijn producten op de juiste manier te vervoeren. Met betrouwbaar personeel en chauffeurs die opgeleid zijn kan er specifiek naar de eisen van de klant gehandeld worden. Verder identificeert Van der Linden zich met de cultuur waarin wordt gewerkt en worden specifieke producten met de juiste aandacht en omgangsvormen vervoerd.

Uitbesteden betekent tevens dat het juiste materieel wordt ingezet om schade te voorkomen en voor de chauffeur de optimale werkomgeving is gewaarborgd. Klantvriendelijkheid en communicatie zijn bij uitbesteden van eigen vervoer een absolute must en worden dan ook bij Van der Linden als prioriteit beschouwd. Hierbij is er geen verschil in de benadering van de klant. Van der Linden wordt op deze manier als verlengstuk beschouwd met de juiste mensen en benadering naar de klant.

uitbesteden vervoer - Van der Linden

Uitbesteden vervoer door Van der Linden

Bij uitbesteden van eigen vervoer is belangrijk dat er transparant wordt gewerkt met als doel een optimale samenwerking te verkrijgen. Er mag geen verschil zijn tussen eigen vervoer en uitbesteding aan Van der Linden. Om deze transparantie daadwerkelijk te realiseren heeft Van der Linden een dashboard ontwikkeld waarin de meest actuele cijfers worden verwerkt. Hiermee kunnen de opdrachtgever samen met de financiƫle partners direct bijsturen zodra prognoses anders dan vooruit gedacht worden waargenomen. Dit betekent onder andere dat bij het uitbesteden van eigen vervoer er direct kan worden bijgestuurd.

Zodra het eigen vervoer is uitbesteed aan Van der Linden worden de voordelen direct zichtbaar. Er wordt vaak gezegd dat de verlader eerder de stap had moeten nemen om zijn transport uit te besteden aan Van der Linden. Van der Linden is al sinds 1911 een puur sang vervoersbedrijf, waardoor Van der Linden als geen ander weet wat het betekent als de verlader zijn eigen vervoer uit handen geeft. Bij Van der Linden wordt er dan ook kritisch gekeken of het soort vervoer past bij de cultuur en hoe om te gaan met het specifieke product. Dit wordt allemaal gedaan om ervoor te zorgen dat er geen verschil is tussen de manier van werken tussen het eigen vervoer en het uitbesteden aan Van der Linden.

Dat het uitbesteden van eigen vervoer interessant kan zijn bewijst zich wel in het feit dat Van der Linden reeds vele jaren voor vaste opdrachtgevers het eigen vervoer verricht. Tot op de dag van vandaag zijn de opdrachtgevers tevreden met het uitbesteden aan Van der Linden. Financieel kunnen er grote voordelen zijn van uitbesteden, bijvoorbeeld de liquiditeitspositie van de eigen vervoerder wordt sterk verbeterd, aangezien de verlader geen investeringen hoeft te doen in vervoersmaterieel en personeel.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken naar de mogelijkheden van het uitbesteden van eigen vervoer door Van der Linden.